Zaproszenie
10.12.2019
Uwaga Redakcje!
Zapraszamy na spotkanie z udziałem ministra Jana Krzysztofa Ardanowskiego oraz dra hab. Jarosława Dumanowskiego, prof. Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Temat spotkania: „Tradycja i nowoczesność. O dziedzictwie kulinarnym i systemach jakości żywności. Jak budować świadomość konsumentów?”
Termin: 12 grudnia, godz. 11:30
Miejsce: Food Lab Studio, ul. Racjonalizacji 5, Warszawa
Wspólnie spróbujemy znaleźć odpowiedź na pytanie: Jak budować świadomość konsumentów żywności?
Wymagana akredytacja: rzecznik.prasowy@minrol.gov.pl
Ramowy program spotkania:
11:15-11:30 – rejestracja uczestników
11:30-12:00 – prezentacja krajowych i unijnych systemów jakości żywności
12:00-13:00 – dyskusja z udziałem ministra Jana Krzysztofa Ardanowskiego oraz dr hab. Jarosława Dumanowskiego, prof. UMK w Toruniu
13:00-14:00 – warsztaty kulinarne z udziałem ministra Jana Krzysztofa Ardanowskiego
14:00-15:00 – degustacja i rozmowy kuluarowe
- Ostatnia modyfikacja:
- 12.12.2019 11:30 Sławomir Mucha
- Pierwsza publikacja:
- 10.12.2019 12:16 Iwona Chromiak