W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Zapytanie ofertowe

08.04.2022

Obsługa techniczna XI edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS).

Materiały

Do pobrania
Zapytanie​_ofertowe.pdf 0.17MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_1​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_Regulamin.rar 0.52MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_2​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_kalkulacja​_kosztów.docx 0.02MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_3​_do​_zapytania​_ofertowego​_oświadczenie​_Wykonawcy.docx 0.01MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
08.04.2022 16:18 Iwona Chromiak
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Magdalena Kołak
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Zapytanie ofertowe 1.0 08.04.2022 16:18 Iwona Chromiak

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}