Powrót

Zapytanie ofertowe

08.04.2022

Obsługa techniczna XI edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS).

Materiały

Do pobrania
Zapytanie​_ofertowe.pdf 0.17MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_1​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_Regulamin.rar 0.52MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_2​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_kalkulacja​_kosztów.docx 0.02MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_3​_do​_zapytania​_ofertowego​_oświadczenie​_Wykonawcy.docx 0.01MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
08.04.2022 16:18 Iwona Chromiak
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Magdalena Kołak
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Zapytanie ofertowe 1.0 08.04.2022 16:18 Iwona Chromiak

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}