Zapytanie ofertowe
08.04.2022
Obsługa techniczna XI edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS).
Materiały
Do pobraniaZapytanie_ofertowe.pdf 0.17MB Do pobrania
Załącznik_nr_1_do_zapytania_ofertowego_-_Regulamin.rar 0.52MB Do pobrania
Załącznik_nr_2_do_zapytania_ofertowego_-_kalkulacja_kosztów.docx 0.02MB Do pobrania
Załącznik_nr_3_do_zapytania_ofertowego_oświadczenie_Wykonawcy.docx 0.01MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 08.04.2022 16:18 Iwona Chromiak
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Magdalena Kołak
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Zapytanie ofertowe | 1.0 | 08.04.2022 16:18 Iwona Chromiak |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP