Powrót

Zapytanie ofertowe

18.04.2023

Obsługa techniczna XII edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS).

Materiały

Do pobrania
zapytanie​_ofertowe.pdf 0.16MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_1​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_Regulamin.rar 0.53MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_2​_do​_umowy​_konkurs​_-​_Kalkulacja​_kosztów.doc 0.05MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_3​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_oświadczenie​_Wykonawcy.docx 0.02MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
18.04.2023 15:06 Iwona Chromiak
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Agata Gruszko
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Zapytanie ofertowe 1.0 18.04.2023 15:06 Iwona Chromiak

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}