Zapytanie ofertowe
18.04.2023
Obsługa techniczna XII edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS).
Materiały
Do pobraniazapytanie_ofertowe.pdf 0.16MB Do pobrania
Załącznik_nr_1_do_zapytania_ofertowego_-_Regulamin.rar 0.53MB Do pobrania
Załącznik_nr_2_do_umowy_konkurs_-_Kalkulacja_kosztów.doc 0.05MB Do pobrania
Załącznik_nr_3_do_zapytania_ofertowego_-_oświadczenie_Wykonawcy.docx 0.02MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 18.04.2023 15:06 Iwona Chromiak
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Agata Gruszko
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Zapytanie ofertowe | 1.0 | 18.04.2023 15:06 Iwona Chromiak |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP