W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Zapytanie ofertowe

18.04.2023

Obsługa techniczna XII edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS).

Materiały

Do pobrania
zapytanie​_ofertowe.pdf 0.16MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_1​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_Regulamin.rar 0.53MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_2​_do​_umowy​_konkurs​_-​_Kalkulacja​_kosztów.doc 0.05MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_3​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_oświadczenie​_Wykonawcy.docx 0.02MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
18.04.2023 15:06 Iwona Chromiak
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Agata Gruszko
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Zapytanie ofertowe 1.0 18.04.2023 15:06 Iwona Chromiak

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}