Przedłużenie terminu naboru ofert dotyczących sporządzenia opinii o społeczno-gospodarczej potrzebie włączenia do Zintegrowanego Systemu Kwalifikacji (ZSK) kwalifikacji rynkowej „Kreowanie smaków i dekorowanie potraw”
30.05.2022
Ministerstwo Edukacji i Nauki informuje, że przedłużony został termin składania ofert w ramach naboru dotyczącego sporządzenia opinii o społeczno-gospodarczej potrzebie włączenia do Zintegrowanego Systemu Kwalifikacji (ZSK) kwalifikacji rynkowej „Kreowanie smaków i dekorowanie potraw”
Nowy termin składania ofert:
Oferty należy składać w terminie do dnia 6 czerwca 2022 r. do godz. 12:00.
Materiały
Zapytanie_ofertowe_-_specjaliściZapytanie_ofertowe_-_specjaliści.pdf 0.43MB Załącznik 6 - formularz_opinii_specjalisty
Z6_-_formularz_opinii_specjalisty.docx 0.05MB Załącznik 5 - wniosek_potrawy
Z5_wniosek_potrawy.pdf 0.24MB Załącznik 4b - wykaz_doświadczenia
Z4b_-_wykaz_doświadczenia.docx 0.03MB Załącznik 4a - wykaz_doświadczenia
Z4a_-_wykaz_doświadczenia_os_fiz.docx 0.06MB Załącznik 3b - formularz_ofertowy
Z3b_-_formularz_ofertowy_podmiot.docx 0.06MB Załącznik 3a - formularz_ofertowy
Z3a_-_formularz_ofertowy__os_fiz.docx 0.06MB Załącznik 2 - opis_przedmiotu_zamówienia
Z2_-_opis_przedmiotu_zamówienia_-_specjaliści.pdf 0.33MB Załacznik 1 - klauzula_informacyjna
Z1_-_klauzula_informacyjna.pdf 0.39MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 14.12.2023 12:59 administrator gov.pl
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- administrator gov.pl
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Przedłużenie terminu naboru ofert dotyczących sporządzenia opinii o społeczno-gospodarczej potrzebie włączenia do Zintegrowanego Systemu Kwalifikacji (ZSK) kwalifikacji rynkowej „Kreowanie smaków i dekorowanie potraw” | 2.0 | 14.12.2023 12:59 administrator gov.pl |
Przedłużenie terminu naboru ofert dotyczących sporządzenia opinii o społeczno-gospodarczej potrzebie włączenia do Zintegrowanego Systemu Kwalifikacji (ZSK) kwalifikacji rynkowej „Kreowanie smaków i dekorowanie potraw” | 1.0 | 14.12.2023 12:59 administrator gov.pl |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP