Sporządzenie opinii o społeczno-gospodarczej potrzebie włączenia do Zintegrowanego Systemu Kwalifikacji (ZSK) kwalifikacji rynkowej „Zarządzanie pracą w kuchni”
11.05.2022
Materiały
Zapytanie ofertowe20220511_5_Zapytanie_ofertowe_-_specjaliści.pdf 0.43MB Załącznik 1 - klauzula informacyjna
20220511_5_Z1_-_klauzula_informacyjna.pdf 0.39MB Załącznik 2 - opis przedmiotu zamówienia
20220511_5_Z2_-_opis_przedmiotu_zamówienia_-_specjaliści.pdf 0.33MB Załącznik 3a - formularz ofertowy
20220511_5_Z3a_-_formularz_ofertowy__os_fiz.docx 0.06MB Załącznik 3b - formularz ofertowy
20220511_5_Z3b_-_formularz_ofertowy_podmiot.docx 0.06MB Załącznik 4a - wykaz doświadczenia
20220511_5_Z4a_-_wykaz_doświadczenia_os_fiz.docx 0.06MB Załącznik 4b - wykaz doświadczenia
20220511_5_Z4b_-_wykaz_doświadczenia_kandydata.docx 0.03MB Załącznik 5 - wniosek - zarządzanie pracą w kuchni
20220511_5_Z5_wniosek_zarządzanie_pracą_w_kuchni.pdf 0.21MB Załącznik 6 - formularz opinii specjalisty
20220511_5_Z6_-_formularz_opinii_specjalisty.docx 0.05MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 14.12.2023 12:59 administrator gov.pl
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- administrator gov.pl
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Sporządzenie opinii o społeczno-gospodarczej potrzebie włączenia do Zintegrowanego Systemu Kwalifikacji (ZSK) kwalifikacji rynkowej „Zarządzanie pracą w kuchni” | 1.0 | 14.12.2023 12:59 administrator gov.pl |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP