W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Realizacja usługi polegającej na polegającej na organizacji i realizacji obsługi gastronomiczno-hotelowej szkolenia wyjazdowego dla maksymalnie 90 pracowników Departamentu Programów Wsparcia Innowacji i Rozwoju

13.02.2023

Departament Programów Wsparcia Innowacji i Rozwoju w  Ministerstwie Funduszy i Polityki Regionalnej planuje realizację usługi polegającej na polegającej na organizacji i realizacji obsługi gastronomiczno-hotelowej szkolenia wyjazdowego dla maksymalnie 90 pracowników Departamentu Programów Wsparcia Innowacji i Rozwoju
W związku z tym zapraszamy do szacowania wartości zamówienia poprzez składanie propozycji cen wykonania zamówienia. 

Termin realizacji Zamówienia

3-4 czerwca 2024 r. 

Przedmiot zamówienia

Przedmiot zamówienia został wyspecyfikowany w załączonym dokumencie Opis Przedmiotu Zamówienia.

Szacowna wartość zamówienia

Szacowaną wartość zamówienia należy złożyć zgodnie z załączonym wzorem Formularza szacowania wartości zamówienia do 19 lutego 2024 r. na adres aleksandra.ratajczak@mfipr.gov.pl.

Niniejsza informacja nie stanowi oferty w myśl art. 66 Kodeksu Cywilnego, jak również nie jest ogłoszeniem w rozumieniu ustawy Prawo zamówień publicznych. Informacja ta ma na celu wyłącznie rozpoznanie rynku oraz uzyskanie wiedzy nt. kosztów zrealizowania opisanego przedsięwzięcia; nie stanowi również zobowiązania Ministerstwa do przyjęcia którejkolwiek z potencjalnych ofert.
 

Materiały

Formularz oferty cenowej
Formularz​_oferty​_cenowej​_w​_procedurze​_szacowania​_wartości​_hotel​_integracja​_2024.doc 0.05MB
SOPZ obsługa hotelowa
SOPZ​_obsługa​_hotelowa​_szkolenie​_DIR​_2024​_szacowanie​_wartości​_zamowienia.pdf 0.16MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
13.02.2024 11:11 Anna Wywigacz
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Aleksandra Ratajczak, Joanna Gradowska
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Realizacja usługi polegającej na polegającej na organizacji i realizacji obsługi gastronomiczno-hotelowej szkolenia wyjazdowego dla maksymalnie 90 pracowników Departamentu Programów Wsparcia Innowacji i Rozwoju 5.0 13.02.2024 17:51 Anna Wywigacz
Realizacja usługi polegającej na polegającej na organizacji i realizacji obsługi gastronomiczno-hotelowej szkolenia wyjazdowego dla maksymalnie 90 pracowników Departamentu Programów Wsparcia Innowacji i Rozwoju 4.0 13.02.2024 17:49 Anna Wywigacz
Realizacja usługi polegającej na polegającej na organizacji i realizacji obsługi gastronomiczno-hotelowej szkolenia wyjazdowego dla maksymalnie 90 pracowników Departamentu Programów Wsparcia Innowacji i Rozwoju 3.0 13.02.2024 17:41 Anna Wywigacz
Realizacja usługi polegającej na polegającej na organizacji i realizacji obsługi gastronomiczno-hotelowej szkolenia wyjazdowego dla maksymalnie 90 pracowników Departamentu Programów Wsparcia Innowacji i Rozwoju 2.0 13.02.2024 17:36 Anna Wywigacz
Realizacja usługi polegającej na polegającej na organizacji i realizacji obsługi gastronomiczno-hotelowej szkolenia wyjazdowego dla maksymalnie 90 pracowników Departamentu Programów Wsparcia Innowacji i Rozwoju 1.0 13.02.2024 11:11 Anna Wywigacz

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}