EFSA
-
20.12.2024Informacja o najbliższych inicjatywach EFSA – ponowna ocena bezpieczeństwa styrenu, ocena skutków stosowania pestycydów, ocena ryzyka dla pozostałości pestycydów
-
20.12.2024Opinia Norweskiego Komitetu Naukowego ds. Żywności i Środowiska na temat obecności azotanów i azotynów w żywności
-
20.12.2024Opinia Norweskiego Komitetu Naukowego ds. Żywności i Środowiska (VKM): Aktualizacja oceny ryzyka wprowadzenia Echinococcus multilocularis do Norwegii kontynentalnej
-
28.11.2024Oferta pracy w EFSA
-
26.11.2024Aktualizacja opracowanej przez EFSA wyszukiwarki Referencyjnych Wartości Spożycia
-
08.11.2024Aktualności Europejskiego Urzędu ds. Bezpieczeństwa Żywności Międzynarodowa konferencja na temat alternatywnych źródeł białka dla żywności i pasz
-
05.11.2024174. posiedzenie plenarne Panelu ds. zagrożeń biologicznych (BIOHAZ) - możliwość uczestnictwa w charakterze obserwatora
-
29.10.2024Informacje o bieżących działaniach prowadzonych przez Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności
-
16.10.2024Nowe opinie naukowe i wytyczne EFSA
-
16.10.2024Najnowsze osiągniecia w projekcie EFSA NAMs4NANO