EFSA
-
10.06.2024Zapraszamy do letniej szkoły EFSA: . „Kształtujemy przyszłość systemów żywnościowych: dzisiejsze zastosowania i dalsze perspektywy sztucznej inteligencji”
-
06.06.2024Podcast EFSA "Science on the Menu" - nowy odcinek: Celiakia, czyli życie bez glutenu
-
31.05.2024174. posiedzenie plenarne Panelu ds. dodatków i produktów lub substancji wykorzystywanych w paszach (FEEDAP) - możliwość uczestnictwa w charakterze obserwatora
-
24.05.2024Potrzeby badawcze w zakresie ochrony zdrowia ludzkiego i środowiska – perspektywa agencji UE Webinarium naukowe 18 czerwca 2024
-
24.05.2024Konsultacje publiczne EFSA w sprawie górnego tolerowanego poziomu spożycia witaminy E
-
10.05.2024Zaproszenie do udziału w pracach grup roboczych EFSA zajmujących się oceną ryzyka środowiskowego dla niedocelowych organizmów lądowych
-
10.05.2024Punkty koordynacyjne EFSA - infografika
-
25.04.2024Zaktualizowana opinia naukowa Europejskiego Urzędu ds. Bezpieczeństwa Żywności w sprawie oceny ryzyka obecności pasożytów w produktach rybołówstwa, przygotowana w oparciu o najnowsze dane naukowe
-
25.04.2024Oferta pracy w EFSA
-
24.04.2024Opinia naukowa EFSA na temat możliwości nadzoru i zastosowania środków ograniczających ryzyko na zaszczepionych obszarach i gospodarstwach przeciwko wysoce zjadliwej grypie ptaków