Ostrzeżenia
-
19.11.2024Ostrzeżenie publiczne dotyczące wyrobu do kontaktu z żywnością: Migracja pierwszorzędowych amin aromatycznych z łopatki do kontaktu z żywnością
-
18.11.2024Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Wykrycie obecności bakterii Listeria monocytogenes w partii boczku wędzonego
-
15.11.2024Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Wykrycie obecności bakterii Salmonella z grupy D w partii jaj
-
13.11.2024Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Wycofanie jednej partii mąki żytniej razowej typ 720 ze względu na potencjalne zanieczyszczenie ochratoksyną A
-
08.11.2024Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Stwierdzenie przekroczenia dopuszczalnego poziomu ochratoksyny A w partii mąki żytniej typ 720
-
06.11.2024Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Stwierdzenie przekroczenia dopuszczalnego poziomu ochratoksyny A w partii mąki żytniej razowej typ 2000
-
31.10.2024Ostrzeżenie publiczne dotyczące wyrobu do kontaktu z żywnością: migracja pierwszorzędowych amin aromatycznych z przyboru kuchennego do kontaktu z żywnością
-
29.10.2024Ostrzeżenie publiczne dotyczące wyrobu do kontaktu z żywnością: Migracja 2,4-Toluenodiaminy z maty odświeżającej do lodówki
-
25.10.2024Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Obecność soi w lodach, których oznakowanie nie wskazuje na obecność tego składnika alergennego
-
25.10.2024Ostrzeżenie publiczne dotyczące wyrobu do kontaktu z żywnością: Migracja pierwszorzędowych amin aromatycznych z przyborów kuchennych do kontaktu z żywnością