Bezpieczeństwo Żywności i Weterynaria
Materiały
Plan w sprawie działań umożliwiających wykorzystanie alternatywnych źródeł białka dla białka soi GM w żywieniu zwierzątplan_alternatywne_źródła_białka.pdf 0.55MB Załącznik do planu
załacznik_plan_alternatywne_źródła_białka.pdf 0.23MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 11.05.2018 14:40 Sławomir Mucha
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Elżbieta Kamińska
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Bezpieczeństwo Żywności i Weterynaria | 1.6 | 18.03.2019 11:52 Iwona Chromiak |
Bezpieczeństwo Żywności i Weterynaria | 1.5 | 31.12.2018 10:45 Sławomir Mucha |
Bezpieczeństwo Żywności i Weterynaria | 1.4 | 25.10.2018 10:06 Sławomir Mucha |
Bezpieczeństwo Żywności i Weterynaria | 1.3 | 17.07.2018 12:08 Sławomir Mucha |
Bezpieczeństwo Żywności i Weterynaria | 1.2 | 06.07.2018 14:38 Sławomir Mucha |
Bezpieczeństwo Żywności i Weterynaria | 1.1 | 15.05.2018 08:30 Sławomir Mucha |
Bezpieczeństwo Żywności i Weterynaria | 1.0 | 11.05.2018 14:40 Sławomir Mucha |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP