Zapytanie ofertowe - obsługa techniczna VIII edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny
23.01.2019
wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS), w oparciu o Projekt Regulaminu, stanowiący załącznik nr 3 do zapytania ofertowego
Materiały
pobierz plikzapytanie_ofertowe_przepis_kulinarny.pdf 0.57MB Załączniki
zał_nr_3_do_zapytania.zip 0.62MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 23.01.2019 08:10 Sławomir Mucha
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Irmina Głuchowska
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Zapytanie ofertowe - obsługa techniczna VIII edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny | 1.0 | 23.01.2019 08:10 Sławomir Mucha |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP