Powrót

Zapytanie ofertowe

29.04.2024

Obsługa techniczna XIII edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS), w oparciu o Projekt Regulaminu Konkursu.

Materiały

Do pobrania
Zapytanie​_ofertowe.docx 0.13MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_1​_do​_zapytania​_ofertowego.rar 0.60MB
Do pobrania
załącznik​_nr​_2​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_Kalkulacja​_kosztów.doc 0.06MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_3​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_oświadczenie​_Wykonawcy.docx 0.02MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
29.04.2024 11:52 Iwona Chromiak
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Agata Gruszko
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Zapytanie ofertowe 1.0 29.04.2024 11:52 Iwona Chromiak

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}