Zapytanie ofertowe
29.04.2024
Obsługa techniczna XIII edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS), w oparciu o Projekt Regulaminu Konkursu.
Materiały
Do pobraniaZapytanie_ofertowe.docx 0.13MB Do pobrania
Załącznik_nr_1_do_zapytania_ofertowego.rar 0.60MB Do pobrania
załącznik_nr_2_do_zapytania_ofertowego_-_Kalkulacja_kosztów.doc 0.06MB Do pobrania
Załącznik_nr_3_do_zapytania_ofertowego_-_oświadczenie_Wykonawcy.docx 0.02MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 29.04.2024 11:52 Iwona Chromiak
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Agata Gruszko
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Zapytanie ofertowe | 1.0 | 29.04.2024 11:52 Iwona Chromiak |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP