W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Zapytanie ofertowe

28.01.2020

Obsługa techniczna IX edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS).

Materiały

Do pobrania
zapytanie​_ofertowe​_konkurs​_kulinarny.pdf 0.57MB
Do pobrania
zał​_nr​_2​_do​_zap​_ofertowego​_Regulamin.zip 0.70MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
28.01.2020 14:23 Sławomir Mucha
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Irmina Głuchowska
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Zapytanie ofertowe 1.0 28.01.2020 14:23 Sławomir Mucha

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}