Powrót

Zapytanie ofertowe

28.01.2020

Obsługa techniczna IX edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS).

Materiały

Do pobrania
zapytanie​_ofertowe​_konkurs​_kulinarny.pdf 0.57MB
Do pobrania
zał​_nr​_2​_do​_zap​_ofertowego​_Regulamin.zip 0.70MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
28.01.2020 14:23 Sławomir Mucha
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Irmina Głuchowska
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Zapytanie ofertowe 1.0 28.01.2020 14:23 Sławomir Mucha

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}