Zapytanie ofertowe
28.01.2020
Obsługa techniczna IX edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS).
Materiały
Do pobraniazapytanie_ofertowe_konkurs_kulinarny.pdf 0.57MB Do pobrania
zał_nr_2_do_zap_ofertowego_Regulamin.zip 0.70MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 28.01.2020 14:23 Sławomir Mucha
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Irmina Głuchowska
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Zapytanie ofertowe | 1.0 | 28.01.2020 14:23 Sławomir Mucha |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP