Zapytanie ofertowe
23.02.2021
Obsługa techniczna X edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS).
Materiały
Do pobraniaZapytanie_ofertowedoc.pdf 0.22MB Do pobrania
Załącznik_nr_1_do_zapytania_ofertowego_projekt_Regulaminu.zip 0.75MB Do pobrania
Załącznik_nr_2_do_zapytania_ofertowego_kalkulacja_kosztów.pdf 0.37MB Do pobrania
Załącznik_nr_3_do_zapytania_ofertowego_oświadczenie_Wykonawcy.pdf 0.18MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 23.02.2021 15:46 Iwona Chromiak
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Irmina Głuchowska
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Zapytanie ofertowe | 1.0 | 23.02.2021 15:46 Iwona Chromiak |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP