W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Zapytanie ofertowe

23.02.2021

Obsługa techniczna X edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS).

Materiały

Do pobrania
Zapytanie​_ofertowedoc.pdf 0.22MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_1​_do​_zapytania​_ofertowego​_projekt​_Regulaminu.zip 0.75MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_2​_do​_zapytania​_ofertowego​_kalkulacja​_kosztów.pdf 0.37MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_3​_do​_zapytania​_ofertowego​_oświadczenie​_Wykonawcy.pdf 0.18MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
23.02.2021 15:46 Iwona Chromiak
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Irmina Głuchowska
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Zapytanie ofertowe 1.0 23.02.2021 15:46 Iwona Chromiak

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}