Jakość handlowa świeżych owoców i warzyw - szkolenie
17.10.2022
Pracownicy tut. Inspektoratu brali udział w dwudniowym szkoleniu pn. jakości handlowa świeżych owoców i warzyw, obejmującym zarówno zagadnienia teoretyczne jak i ćwiczenia warsztatowo-praktyczne. Szkolenie przeprowadziła Pani Krystyna Szymańska doświadczony ekspert – rzeczoznawca w zakresie jakości handlowej świeżych owoców i warzyw.
Zdjęcia (14)
Pokaż zdjęcie 1 z galerii.
Pokaż zdjęcie 2 z galerii.
Pokaż zdjęcie 3 z galerii.
Pokaż zdjęcie 4 z galerii.
Pokaż zdjęcie 5 z galerii.
Pokaż zdjęcie 6 z galerii.
Pokaż zdjęcie 7 z galerii.
Pokaż zdjęcie 8 z galerii.
Pokaż zdjęcie 9 z galerii.
Pokaż zdjęcie 10 z galerii.
Pokaż zdjęcie 11 z galerii.
Pokaż zdjęcie 12 z galerii.
Pokaż zdjęcie 13 z galerii.
Pokaż zdjęcie 14 z galerii.
Informacje o publikacji dokumentu
- Ostatnia modyfikacja:
- 17.10.2022 13:19 Andrzej Giżyński
- Pierwsza publikacja:
- 17.10.2022 13:13 Andrzej Giżyński