Wiadomości
-
20.12.2024Boże Narodzenie 2024
-
19.12.2024Na świątecznym stole
-
16.12.2024Wigilijny stół pełen pyszności – wybierz potrawy, które spełnią Twoje oczekiwania !
-
11.12.2024Spotkanie edukacyjne z uczniami Zespołu Szkół Zawodowych w Kurzętniku
-
05.12.2024Kolejne spotkanie ze studentami Wydziału Nauk o Żywności UWM w Olsztynie
-
03.12.2024Spotkanie ze studentami Wydziału Nauk o Żywności UWM w Olsztynie
-
25.11.2024Spotkanie Społecznej Rady Konsultacyjnej
-
21.11.2024Konferencja pn. „Produkcja Żywności Wysokiej Jakości na Warmii i Mazurach – kreowanie marki, nowe rozwiązania, dobre praktyki”
-
08.11.2024Informacja dot. znakowania wina dla producentów wina z woj. warmińsko-mazurskiego
-
07.11.2024Wizyty uczniów Zespołu Szkół Gastronomiczno – Spożywczych im. Wisławy Szymborskiej w Olsztynie w WIJHARS w Olsztynie
-
25.10.2024Udział WIJHARS w Olsztynie w III Warmińsko-Mazurskiej Konferencji Pszczelarskiej
-
20.10.2024Konferencja pn. „Edukacja, świadomość, działanie – recepta na zmniejszenie strat żywnościowych”
-
11.10.2024Artykuły rolno-spożywcze z terenów zalanych - Komunikat Głównego Inspektora
-
04.10.2024UWM w Olsztynie – Inauguracja roku akademickiego 2024/2025
-
02.10.2024Alko-tubki - Komunikat Głównego Inspektora IJHARS
-
01.10.2024#Powódź2024
-
15.09.2024Wojewódzkie Święto Plonów
-
09.09.2024XXX Jubileuszowe Jesienne Targi Rolnicze agroWARMA 2024
-
27.06.2024Szkolenie zorganizowane przez WIJHARS w Olsztynie w temacie „Pobieranie próbek żywności/materiału roślinnego na obecność pozostałości środków ochrony roślin”
-
16.06.2024Targi żywności regionalnej, naturalnej i tradycyjnej. Dziedzictwo Kulinarne Warmii i Mazur