Wiadomości
-
27.06.2024Szkolenie zorganizowane przez WIJHARS w Olsztynie w temacie „Pobieranie próbek żywności/materiału roślinnego na obecność pozostałości środków ochrony roślin”
-
16.06.2024Targi żywności regionalnej, naturalnej i tradycyjnej. Dziedzictwo Kulinarne Warmii i Mazur
-
12.06.2024Konferencja pn. „Czy wiesz co jesz? – o zdrowiu i pochodzeniu żywności”
-
12.06.2024„Aktywni Błękitni Płyną na Wakacje"
-
11.06.2024Konferencja „Czy wiesz co jesz? – o zdrowiu i pochodzeniu żywności”
-
11.06.2024Szkolenie o tematyce: pobieranie próbek żywności / materiału roślinnego na obecność pozostałości środków ochrony roślin
-
07.06.2024Weź udział w IV ogólnopolskim konkursie filmowym „Świat się kręci wokół wsi”!
-
07.06.2024Dziś obchodzimy Międzynarodowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności - bądźmy przygotowani na nieoczekiwane!
-
05.06.2024Konferencja „Czy wiesz co jesz? – o zdrowiu i pochodzeniu żywności”
-
10.05.2024Wizyta gospodarcza Wojewody Warmińsko-Mazurskiego Pana Radosława Król w Wojewódzkim Inspektoracie w Olsztynie
-
09.05.2024Konferencja „Czy wiesz co jesz? – o zdrowiu i pochodzeniu żywności”
-
22.04.2024„Ocena autentyczności i zafałszowań żywności” - spotkanie ze studentami Wydziału Nauk o Żywności UWM w Olsztynie
-
21.04.2024XIV Wiosenne Targi Ogrodnicze „Pamiętajcie o ogrodach”
-
19.04.2024„NADZÓR NAD BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI” – Spotkanie z uczniami iławskiego Zespołu Szkół im. Konstytucji 3 Maja
-
22.03.2024PORADNIK DLA KONSUMENTA - Fakty i mity dotyczące jakości handlowej jaj kurzych
-
21.03.2024„Aktywni Błękitni Witają Wiosnę”
-
21.03.2024Międzynarodowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności 2024 – Bądźmy przygotowani na nioczekiwane!
-
14.03.2024Co mówi kod kreskowy na opakowaniu produktu?
-
05.03.2024Szkolenie dla rolników wprowadzającymi do obrotu żywność w ramach Rolniczego Handlu Detalicznego
-
22.02.2024Seminarium pn. „Zasady znakowania żywności w ramach rolniczego handlu detalicznego”