Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy w przemyśle mięsnym – szkolenie
02.12.2022
Pracownicy tut. Inspektoratu brali udział w szkoleniu pn. Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy w przemyśle mięsnym podczas, którego omówiono zasady stosowania dozwolonych substancji dodatkowych, aromatów i enzymów w produkcji artykułów rolno-spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem przetworów mięsnych oraz prawidłowy sposób informowania konsumentów o ich zastosowaniu. Szkolenie przeprowadziła Pani Joanna Gajda-Wyrębek doświadczony ekspert w zakresie bezpieczeństwa oraz legislacji substancji dodatkowych, aromatów i enzymów.
Zdjęcia (4)
Informacje o publikacji dokumentu
- Ostatnia modyfikacja:
- 02.12.2022 08:46 Andrzej Giżyński
- Pierwsza publikacja:
- 02.12.2022 08:45 Andrzej Giżyński