W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Targi żywności regionalnej, naturalnej i tradycyjnej. Dziedzictwo Kulinarne Warmii i Mazur

16.06.2024

Na zdjęciu znajduje się prowadzący wydarzenie Targi żywności regionalnej, naturalnej i tradycyjnej. Dziedzictwo Kulinarne Warmii i Mazur, gość specjalny wydarzenia Karol Okrasa, Marszałek Województwa Warmińsko – Mazurskiego oraz Prezydent Olsztyna

W dniach 15 – 16 czerwca odbyły się „Targi żywności regionalnej, naturalnej i tradycyjnej. Dziedzictwo Kulinarne Warmii i Mazur”, zorganizowane przez Samorząd Województwa Warmińsko – Mazurskiego oraz Miasto Olsztyn. Przez dwa dni na olsztyńskiej starówce można było m.in. odwiedzić kiermasze produktów regionalnych, wziąć udział w różnych konkursach czy uczestniczyć w pokazach kulinarnych. Gościem specjalnym wydarzenia był Karol Okrasa, który na żywo dał popis swoich kulinarnych umiejętności.

W wydarzeniu uczestniczył również Warmińsko – Mazurski Wojewódzki Inspektor Jakości Handlowej Artykułów Rolno – Spożywczych – Ryszard Piórkowski wraz z pracownikiem WIJHARS w Olsztynie należącym do zespołu opiniodawczo-doradczego sieci "Dziedzictwo Kulinarne Warmii i Mazur ".

WIJHARS w Olsztynie z niezwykłą przyjemność uczestniczy w wydarzeniach mających na celu promowanie regionalnej i tradycyjnej żywności.

Zdjęcia (5)

Informacje o publikacji dokumentu
Ostatnia modyfikacja:
17.06.2024 15:24 Andrzej Giżyński
Pierwsza publikacja:
17.06.2024 15:24 Andrzej Giżyński
{"register":{"columns":[]}}