Badania żywności, kosmetyków oraz materiłów do kontaktu z żywnością
Kierownik Oddziału Laboratoryjnego Badania Żywności
mgr Marta Tytko
tel. 12 25 49 473
e-mail: m.tytko@wsse.krakow.pl
Oddział Laboratoryjny Badania Żywności wraz z Oddziałem Laboratoryjnym Badań i Pomiarów Instrumentalnych wykonuje odpłatne badania żywności, materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością oraz kosmetyków, po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym lub mailowym
- Badania mikrobiologiczne – tel. 12 25 49 520
- Badania fizykochemiczne – tel. 12 25 49 472
- Badania materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością – tel. 12 25 49 470
- Badania kosmetyków – tel. 12 25 49 470
PUNKT PRZYJMOWANIA PRÓBEK - tel. 12 25 49 402
badania mikrobiologiczne poniedziałek - środa 7:30 – 14:00
badanie fizykochemiczne poniedziałek – piątek 7:30 – 14:00
badania materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością poniedziałek – piątek 7:30 – 14:00
badania kosmetyków poniedziałek – piątek 7:30 – 14:00