W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Badania żywności, kosmetyków oraz materiłów do kontaktu z żywnością

Kierownik Oddziału Laboratoryjnego Badania Żywności

mgr Marta Tytko
tel. 12 25 49 473
e-mail:
m.tytko@wsse.krakow.pl


Oddział Laboratoryjny Badania Żywności wraz z Oddziałem Laboratoryjnym Badań i Pomiarów Instrumentalnych wykonuje odpłatne badania żywności, materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością oraz kosmetyków, po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym lub mailowym

  • Badania mikrobiologiczne – tel. 12 25 49 520
  • Badania fizykochemiczne tel. 12 25 49 473
  • Badania materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością tel. 12 25 49 471
  • Badania kosmetyków – tel. 12 25 49 471
     

WYSOKOŚĆ OPŁAT ZA BADANIA

 

PUNKT PRZYJMOWANIA PRÓBEK - tel. 12 25 49 402

badania mikrobiologiczne                                                                          poniedziałek -  środa 7:30 – 14:00
badanie fizykochemiczne                                                                           poniedziałek – piątek 7:30 – 14:00
badania materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością                    poniedziałek – piątek 7:30 – 14:00
badania kosmetyków                                                                                  poniedziałek – piątek 7:30 – 14:00

 

{"register":{"columns":[]}}