Wykonanie w ramach zespołu ekspertów porównania wymaganych efektów uczenia się dla kwalifikacji „Farmerskie wyrabianie serów i innych produktów z mleka – serowar farmerski” z charakterystykami poziomów Polskiej Ramy Kwalifikacji pierwszego i drugiego stopnia oraz przygotowanie rekomendacji - zgodnie z art. 21 ust. 2 i 3 ustawy z dnia 15 grudnia 2015 r. o Zintegrowanym Systemie Kwalifikacji
17.12.2021
Materiały
Zapytanie ofertowe20211217_zapytanie_ofertowe_-_eksperci_-_Farmerskie_wyrabianie_serów_i_innych_produktów_z_mleka_–_serowar_farmerski.pdf 0.43MB Załącznik nr 1 - klauzula informacyjna
20211217_Z1_-_klauzula_informacyjna.pdf 0.39MB Załącznik nr 2 - opis przedmiotu zamówienia
20211217_Z2_-_opis_przedmiotu_zamówienia_-_eksperci.pdf 0.39MB Załącznik nr 3 - formularz ofertowy
20211217_Z3_-_formularz_ofertowy.docx 0.05MB Załącznik nr 4 - wykaz doświadczenia
20211217_Z4_-_wykaz_doświadczenia.docx 0.05MB Załącznik nr 5 - wniosek - serowar farmerski
20211217_Z5_Wniosek_-_serowar_farmerski.pdf 0.21MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 14.12.2023 12:57 administrator gov.pl
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- administrator gov.pl
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Wykonanie w ramach zespołu ekspertów porównania wymaganych efektów uczenia się dla kwalifikacji „Farmerskie wyrabianie serów i innych produktów z mleka – serowar farmerski” z charakterystykami poziomów Polskiej Ramy Kwalifikacji pierwszego i drugiego stopnia oraz przygotowanie rekomendacji - zgodnie z art. 21 ust. 2 i 3 ustawy z dnia 15 grudnia 2015 r. o Zintegrowanym Systemie Kwalifikacji | 1.0 | 14.12.2023 12:57 administrator gov.pl |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP