W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Sesja informacyjna EFSA dot. enzymów spożywczych

13.03.2023

rośliny otrzymywane na drodze NGTs

Polski Punkt Koordynacyjny EFSA uprzejmie informuje o organizowanej przez EFSA sesji informacyjnej pt. „Input data for the development of the Food Enzyme Intake Model”, która odbędzie się w dniu 18 kwietnia 2023 r. w Brukseli oraz on-line.

Sesja ta będzie dotyczyła danych niezbędnych do opracowania modelu spożycia enzymów spożywczych. Jest to narzędzie, które ma ułatwić ocenę narażenia na enzymy spożywcze stosowane na różnych etapach procesu produkcji żywności.

Rejestracji udziału stacjonarnego w Brukseli można dokonać do 17 marca, natomiast rejestracji udziału on-line do 14 kwietnia 2023 r. Wstępny program wydarzenia został opublikowany na stronie internetowej EFSA.

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny.

Szczegółowe informacje znajdują się na stronie EFSA

 

{"register":{"columns":[]}}