W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Spotkanie na temat dodatków do żywności organizowane przez EFSA (Info Session: (Re-)Evaluating Food Additives)

12.02.2024

Konferencja

Zapraszamy do wzięcia udziału w organizowanym przez EFSA spotkaniu na temat dodatków do żywności, które odbędzie się w Parmie w dniach 19-20 marca 2024 r. Wydarzenie będzie również transmitowane online.

Spotkanie jest przeznaczone dla wszystkich podmiotów zainteresowanych zagadnieniami dotyczącymi substancji dodatkowych stosowanych w środkach spożywczych. Podczas dyskusji zostaną podsumowane dotychczasowe prace Panelu ekspertów EFSA ds. dodatków do żywności i środków aromatyzujących (FAF). Dyskusja będzie także podstawą do aktualizacji wiedzy pomocnej w przyszłych ocenach substancji dodatkowych oraz do przeglądu dedykowanych im wytycznych.

Termin rejestracji w wydarzeniu (uczestnictwo na miejscu) upływa 20 lutego 2024 r.
W przypadku uczestnictwa online rejestracja nie jest konieczna.

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny.

Szczegółowe informacje, wstępny program oraz link do rejestracji znajdują się na stronie internetowej EFSA.

 

 

 

{"register":{"columns":[]}}