SZKOŁA LETNIA Parma 2023!
19.06.2023
Polski Punkt Koordynacyjny EFSA zachęca do zapoznania się z ogłoszeniem o szkole letniej, którą EFSA organizuje we współpracy z Uniwersytetem w Parmie, School of Advanced Studies on Food and Nutrition oraz Catholic University Sacro Cuore of Piacenza.
Szkoła letnia odbędzie się w formie online w dniach 26-28 września 2023 r.
Rejestracja online jest możliwa do 30 czerwca br. Udział w wydarzeniu jest bezpłatny.
Wydarzenie jest skierowane przede wszystkim do doktorantów i osób rozpoczynających karierę naukową, ale także do pracowników akademickich oraz przedstawicieli instytucji publicznych, organizacji pozarządowych i agencji europejskich. Tematyka kursu skoncentrowana będzie wokół oceny ryzyka, ram prawnych oraz nowoczesnych technologii i narzędzi do produkcji innowacyjnej żywności.
Szczegółowe informacje na temat wydarzenia oraz program znajdują się na stronie internetowej EFSA.