W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Nowy numer biuletynu „Wiedza i Jakość”

12.04.2022

Serdecznie zapraszamy do lektury najnowszego numeru biuletynu, który dla Państwa przygotowaliśmy.

Na drewnianym stole stoi ceramiczny talerz obok którego z prawej strony leży nóż. Za talerzem leżą dwie gałązki świeżego rozmarynu oraz dwa pomidorki koktajlowe. Na talerzy znajduje się sałatka z: rukoli, pomidorków koktajlowych, pokrojonych w plasterki pieczarek, pokrojonej w piórka cebuli, pokrojonej papryki, kulek granatu.

W numerze: podsumowujemy 2021 rok, a także piszemy między innymi o: nowych przepisach dotyczących rolnictwa ekologicznego oraz wyrobów winiarskich, utrudnianiu kontroli w orzecznictwie sądów administracyjnych, współpracy międzynarodowej, trendach żywieniowych z kraju i ze świata na 2022 rok oraz zmianie jako stałym elemencie życia.

Mamy nadzieję, że każdy z Państwa znajdzie dla siebie coś ciekawego.

{"register":{"columns":[]}}