Nowy numer biuletynu "Wiedza i Jakość"
Serdecznie zapraszamy do lektury najnowszego numeru biuletynu, który dla Państwa przygotowaliśmy.
W nowym numerze podsumowujemy pracę Inspekcji w 2022 roku oraz 18 lat kontroli ex-post, a także piszemy między innymi o: jakości handlowej miodu, surówkach i sałatkach, jak wygląda badanie sensoryczne oliwy z oliwek.
W sekcji poświęconej współpracy międzynarodowej mogą Państwo przeczytać o: obradach Komitetu KKŻ FAO/WHO do spraw Pozostałości Leków Weterynaryjnych w Żywności oraz o 45. Sesji Komitetu Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO.
Jesteśmy pewni, że każdy z Państwa znajdzie dla siebie coś ciekawego.
Zachęcamy także do obserwowania naszych profili w mediach społecznościowych:
https://www.facebook.com/GlownyInspektoratJHARS
Informacje o publikacji dokumentu
- Ostatnia modyfikacja:
- 06.04.2023 12:44 Izabela Zdrojewska
- Pierwsza publikacja:
- 06.04.2023 12:04 Izabela Zdrojewska