W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Nowy numer biuletynu "Wiedza i Jakość"

Serdecznie zapraszamy do lektury najnowszego numeru biuletynu, który dla Państwa przygotowaliśmy.

W misce są pisanki. Obok miski leżą gałązki z baziami oraz ściereczka płócienna.

W nowym numerze podsumowujemy pracę Inspekcji w 2022 roku oraz 18 lat kontroli ex-post, a także piszemy między innymi o: jakości handlowej miodu, surówkach i sałatkach, jak wygląda badanie sensoryczne oliwy z oliwek.
W sekcji poświęconej współpracy międzynarodowej mogą Państwo przeczytać o: obradach Komitetu KKŻ FAO/WHO do spraw Pozostałości Leków Weterynaryjnych w Żywności oraz o 45. Sesji Komitetu Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO.

Jesteśmy pewni, że każdy z Państwa znajdzie dla siebie coś ciekawego.

Zachęcamy także do obserwowania naszych profili w mediach społecznościowych:

https://www.facebook.com/GlownyInspektoratJHARS

https://twitter.com/gijhars

 

Informacje o publikacji dokumentu
Ostatnia modyfikacja:
06.04.2023 12:44 Izabela Zdrojewska
Pierwsza publikacja:
06.04.2023 12:04 Izabela Zdrojewska
{"register":{"columns":[]}}