Nr referencyjny: 16/ZP/19
Usługi hotelarskie i restauracyjne na potrzeby organizacji kontroli kompleksowej wykonywania zadań obronnych w województwie śląskim – III części
Termin składania ofert: 7 maja 2019 r., godz. 11:00
Tryb postępowania: usługa społeczna
Uwaga: dot. załączników w wersji edytowalnej - ryzyko pomyłek wynikających z zastosowania ww. załączników ponosić będzie wyłącznie Wykonawca.
Materiały
ogłoszenie o zamówieniu16_ogłoszenie_o_zamówieniu.pdf 1.67MB załączniki nr 1,2 i 3 do ogłoszenia o zamówieniu w wersji edytowalnej
16_zalaczniki_nr_1,2_i_3_do_ogloszenia.doc 0.25MB informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty
16_informacja_o_wyborze_najkorzystniejszej_oferty.pdf 0.24MB 16_ informacja o udzieleniu zamówienia
16_informacja_o_udzieleniu_zamowienia.pdf 0.04MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 18.04.2019 14:25 Magdalena Czerwińska
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Grzegorz Jurowczyk
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Nr referencyjny: 16/ZP/19 | 1.2 | 23.05.2019 15:40 Beata Kozerawska |
Nr referencyjny: 16/ZP/19 | 1.1 | 16.05.2019 12:27 Magdalena Czerwińska |
Nr referencyjny: 16/ZP/19 | 1.0 | 18.04.2019 14:25 Magdalena Czerwińska |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP