44/2020 Petycja Sztabu Kryzysowego Polskiej Gastronomii z dnia 21.10.2020 r. w sprawie wprowadzenia zmian w przepisach prawa w zakresie usług gastronomicznych i cateringowych.
26.11.2020
- Petycja Sztabu Kryzysowego Polskiej Gastronomii z dnia 21.10.2020 r. w sprawie wprowadzenia zmian w przepisach prawa w zakresie usług gastronomicznych i cateringowych.
- Data złożenia petycji: 27.10.2020 r.
- Imię i nazwisko lub nazwa podmiotu wnoszącego petycję lub podmiotu, w interesie którego jest składana petycja: Sztab Kryzysowy Polskiej Gastronomii.
- Dane dotyczące przebiegu postępowania, w szczególności zasięgania opinii, przewidywanego terminu oraz sposobu załatwienia petycji: odpowiedzi udzielono w dniu 24 listopada 2020 r.
Materiały
Petycja z dnia 21.10.2020 r.DMP_Petycja_z_dnia_21-10-2020_r.pdf 0.46MB Uzupełnienie do petycji z dnia 21.10.2020 r.
DMP_Uzupełnienie_do_petycji_z_dnia_21-10-2020_r.pdf 0.31MB Odpowiedź na petycję z dnia 21.10.2020 r.
DMP_Odpowiedź_na_petycję_z_dnia_21-10-2020_r.pdf 0.17MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 26.11.2020 11:34 Agata Kubel-Grabau
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Dariusz Domżalski
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
44/2020 Petycja Sztabu Kryzysowego Polskiej Gastronomii z dnia 21.10.2020 r. w sprawie wprowadzenia zmian w przepisach prawa w zakresie usług gastronomicznych i cateringowych. | 1.0 | 26.11.2020 11:34 Agata Kubel-Grabau |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP