W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

44/2020 Petycja Sztabu Kryzysowego Polskiej Gastronomii z dnia 21.10.2020 r. w sprawie wprowadzenia zmian w przepisach prawa w zakresie usług gastronomicznych i cateringowych.

26.11.2020

  1. Petycja Sztabu Kryzysowego Polskiej Gastronomii z dnia 21.10.2020 r. w sprawie wprowadzenia zmian w przepisach prawa w zakresie usług gastronomicznych i cateringowych. 
  2. Data złożenia petycji: 27.10.2020 r. 
  3. Imię i nazwisko lub nazwa podmiotu wnoszącego petycję lub podmiotu, w interesie którego jest składana petycja: Sztab Kryzysowy Polskiej Gastronomii.
  4. Dane dotyczące przebiegu postępowania, w szczególności zasięgania opinii, przewidywanego terminu oraz sposobu załatwienia petycji: odpowiedzi udzielono w dniu 24 listopada 2020 r. 

Materiały

Petycja z dnia 21.10.2020 r.
DMP​_Petycja​_z​_dnia​_21-10-2020​_r.pdf 0.46MB
Uzupełnienie do petycji z dnia 21.10.2020 r.
DMP​_Uzupełnienie​_do​_petycji​_z​_dnia​_21-10-2020​_r.pdf 0.31MB
Odpowiedź na petycję z dnia 21.10.2020 r.
DMP​_Odpowiedź​_na​_petycję​_z​_dnia​_21-10-2020​_r.pdf 0.17MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
26.11.2020 11:34 Agata Kubel-Grabau
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Dariusz Domżalski
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
44/2020 Petycja Sztabu Kryzysowego Polskiej Gastronomii z dnia 21.10.2020 r. w sprawie wprowadzenia zmian w przepisach prawa w zakresie usług gastronomicznych i cateringowych. 1.0 26.11.2020 11:34 Agata Kubel-Grabau

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}