Zakres badań wykonywanych przez Dział Laboratoryjny
Materiały
Cennik badań - załącznik Nr 1 zarządzenia DYRZałącznik_Nr_1_-_Cennik_opłat_()_w_ramach_usług_zleconych.pdf 4.39MB Zakres akredytacji nr AB 492
Zakres_akredytacji_nr_AB_492_wyd_25_wer_B.pdf 0.38MB Certyfikat akredytacji nr AB 492
Certyfikat_akredytacji_nr_AB_492.pdf 0.83MB Wykaz badań
Wykaz_badań_z_03062024__(zm_22102024_).pdf 0.16MB Kryteria przyjęcia próbek do badań
Kryteria_przyjęcia_próbek.pdf 0.06MB Lista nr 1 akredytowanych działań prowadzonych w ramach elastycznego zakresu akredytacji - badania pozostałości pestycydów w żywności
Lista_nr_1_akredytowanych_działań_prowadzonych_w_ramach_elastycznego_zakresu_akredytacji_-_badania_pozostałości_pestycydów_w_żywności_wyd_93.pdf 4.85MB Lista nr 2 akredytowanych działań prowadzonych w ramach elastycznego zakresu akredytacji - badania mikrobiologiczne żywności
Lista_nr_2_akredytowanych_działań_prowadzonych_w_ramach_elastycznego_zakresu_akredytacji_-_badania_mikrobiologiczne_żywności_wyd_43.pdf 1.42MB Lista nr 3 akredytowanych działań prowadzonych w ramach elastycznego zakresu akredytacji - badania zawartości metali i innych pierwiastków w żywności
Lista_nr_3_akredytowanych_działań_prowadzonych_w_ramach_elastycznego_zakresu_akredytacji_-_badania_zawartości_metali_i_innych_pierwiastków_w_żywności_wyd_19.pdf 1.87MB Lista nr 8 akredytowanych działań prowadzonych w ramach elastycznego zakresu akredytacji – badania zawartości mykotoksyn w żywności (wyd. 4)
Lista_nr_8_akredytowanych_działań_prowadzonych_w_ramach_elastycznego_zakresu_akredytacji_-_badania_zawartości_mykotoksyn_w_żywności_wyd_4.pdf 1.01MB