W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Tradycje Kulinarne Dolnego Śląska

10.02.2023

TRADYCJE_KULINARNE_DOLNEGO_ŚLĄSKA_2023

Celem wydania Przewodnika jest spopularyzowanie i przekazywanie społeczności lokalnej tradycyjnych Przepisów kulinarnych związanych z regionem Dolnego Śląska, identyfikacja i promowanie regionalnego dziedzictwa kulinarnego, w tym regionalnych produktów oraz lokalnych i tradycyjnych potraw.

Organizatorem publikacji i wydania Przewodnika jest Dolnośląski Oddział Regionalny Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa z siedzibą we Wrocławiu.

Uczestnikami Konkursu są Koła Gospodyń Wiejskich mające swoją siedzibę i prowadzące działalność na terenie województwa dolnośląskiego, wpisane do Krajowego Rejestru Kół Gospodyń Wiejskich, o których mowa w ustawie z dnia 9 listopada 2018 roku o kołach gospodyń wiejskich (t.j. Dz.U. z 2021r., poz. 2256).

Tradycje Kulinarne Dolnego Śląska


 

 

Materiały

REGULAMIN​_Przewodnika​_Kilinarnego​_TRADYCJE​_KULINARNE​_Dolnego​_Śląska
REGULAMIN​_Przewodnika​_Kilinarnego​_TRADYCJE​_KULINARNE​_Dolnego​_Śląska.pdf 0.29MB
ZAŁĄCZNIK​_NR​_1​_-​_Formularz​_zgłoszeniowy​_Przewodnik
ZAŁĄCZNIK​_NR​_1​_-​_Formularz​_zgłoszeniowy​_Przewodnik.docx 0.02MB
ZAŁĄCZNIK​_NR​_2​_-​_Opis​_KGW,​_Składniki​_potrawy​_i​_wykonanie
ZAŁĄCZNIK​_NR​_2​_-​_Opis​_KGW,​_Składniki​_potrawy​_i​_wykonanie.docx 0.02MB
TRADYCJE​_KULINARNE​_DOLNEGO​_ŚLĄSKA
TRADYCJE​_KULINARNE​_DOLNEGO​_ŚLĄSKA.png 0.98MB
{"register":{"columns":[]}}