Przedłużenie terminu naboru ofert dotyczących wykonania w ramach zespołu ekspertów porównania wymaganych efektów uczenia się dla kwalifikacji „Przygotowanie i podawanie kawy oraz napojów kawowych” z charakterystykami poziomów Polskiej Ramy Kwalifikacji pierwszego i drugiego stopnia oraz przygotowania rekomendacji - zgodnie z art. 21 ust. 2 i 3 ustawy z dnia 22 grudnia 2015 r. o Zintegrowanym Systemie Kwalifikacji
26.05.2022
Ministerstwo Edukacji i Nauki informuje, że przedłużony został termin składania ofert dotyczących wykonania w ramach zespołu ekspertów porównania wymaganych efektów uczenia się dla kwalifikacji „Przygotowanie i podawanie kawy oraz napojów kawowych” z charakterystykami poziomów Polskiej Ramy Kwalifikacji pierwszego i drugiego stopnia oraz przygotowania rekomendacji - zgodnie z art. 21 ust. 2 i 3 ustawy z dnia 22 grudnia 2015 r. o Zintegrowanym Systemie Kwalifikacji.
Nowy termin składania ofert:
Oferty należy składać w terminie do dnia 15 czerwca 2022 r. do godz. 12:00.
Materiały
Zapytanie ofertowe20220526_1_zapytanie_ofertowe_-_eksperci_-_Przygotowywanie_kawy.pdf 0.43MB Załącznik 1 - klauzula informacyjna
20220526_1_Z1_-_klauzula_informacyjna.pdf 0.39MB Załącznik 2 - opis przedmiotu zamówienia
20220526_1_Z2_-_opis_przedmiotu_zamówienia_-_eksperci.pdf 0.39MB Załącznik 3a - formularz ofertowy
20220526_1_Z3a_-_formularz_ofertowy__os_fiz.docx 0.06MB Załącznik 3b - formularz ofertowy
20220526_1_Z3b_-_formularz_ofertowy_podmiot.docx 0.06MB Załącznik 4a - wykaz doświadczenia
20220526_1_Z4a_-_wykaz_doświadczenia_os_fiz.docx 0.06MB Załącznik 4b - wykaz doświadczenia
20220526_1_Z4b_-_wykaz_doświadczenia.docx 0.03MB Załącznik 5 - wniosek - przygotowanie i podawanie kawy oraz napojów kawowych
20220526_1_Z5_wniosek_o_włączenie_kwalifikacji_do_ZSK.pdf 0.06MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 14.12.2023 12:59 administrator gov.pl
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- administrator gov.pl
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Przedłużenie terminu naboru ofert dotyczących wykonania w ramach zespołu ekspertów porównania wymaganych efektów uczenia się dla kwalifikacji „Przygotowanie i podawanie kawy oraz napojów kawowych” z charakterystykami poziomów Polskiej Ramy Kwalifikacji pierwszego i drugiego stopnia oraz przygotowania rekomendacji - zgodnie z art. 21 ust. 2 i 3 ustawy z dnia 22 grudnia 2015 r. o Zintegrowanym Systemie Kwalifikacji | 1.0 | 14.12.2023 12:59 administrator gov.pl |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP