Nr referencyjny: 18/ZP/19
Usługa hotelarska, restauracyjna i konferencyjna na potrzeby organizacji szkolenia w dniach 23 – 24 maja 2019 r.
Termin składania ofert: 24 kwietnia 2019 r., godz. 11:00
Tryb postępowania: usługa społeczna
Uwaga: dot. załączników w wersji edytowalnej - ryzyko pomyłek wynikających z zastosowania ww. załączników ponosić będzie wyłącznie Wykonawca.
Materiały
ogłoszenie o zamówieniu18_ogłoszenie_o_zamówieniu.pdf 1.37MB załączniki nr 1,2 i 3 do ogłoszenia o zamówieniu w wersji edytowalnej
18_zal_nr_1,2_3_do_ogloszenia_w_wersji_edytowalnej.doc 0.20MB informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty
18_informacja_o_wyborzee.pdf 0.25MB informacja o udzieleniu zamówienia
18_informacja_o_udzieleniu_zamówienia.pdf 0.23MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 16.04.2019 14:58 Magdalena Czerwińska
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Grzegorz Jurowczyk
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Nr referencyjny: 18/ZP/19 | 1.2 | 07.05.2019 14:26 Magdalena Czerwińska |
Nr referencyjny: 18/ZP/19 | 1.1 | 26.04.2019 15:29 Magdalena Czerwińska |
Nr referencyjny: 18/ZP/19 | 1.0 | 16.04.2019 14:58 Magdalena Czerwińska |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP