W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Nr referencyjny: 18/ZP/19

Usługa hotelarska, restauracyjna i konferencyjna na potrzeby organizacji szkolenia w dniach 23 – 24 maja 2019 r.

Termin składania ofert: 24 kwietnia 2019 r., godz. 11:00

Tryb postępowania: usługa społeczna

Uwaga: dot. załączników w wersji edytowalnej - ryzyko pomyłek wynikających z zastosowania ww. załączników ponosić będzie wyłącznie Wykonawca.

Materiały

ogłoszenie o zamówieniu
18​_ogłoszenie​_o​_zamówieniu.pdf 1.37MB
załączniki nr 1,2 i 3 do ogłoszenia o zamówieniu w wersji edytowalnej
18​_zal​_nr​_1,2​_3​_do​_ogloszenia​_w​_wersji​_edytowalnej.doc 0.20MB
informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty
18​_informacja​_o​_wyborzee.pdf 0.25MB
informacja o udzieleniu zamówienia
18​_informacja​_o​_udzieleniu​_zamówienia.pdf 0.23MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
16.04.2019 14:58 Magdalena Czerwińska
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Grzegorz Jurowczyk
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Nr referencyjny: 18/ZP/19 1.2 07.05.2019 14:26 Magdalena Czerwińska
Nr referencyjny: 18/ZP/19 1.1 26.04.2019 15:29 Magdalena Czerwińska
Nr referencyjny: 18/ZP/19 1.0 16.04.2019 14:58 Magdalena Czerwińska

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}