Zamówienie publiczne
Nazwa zamówienia
Sukcesywna dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówki w internacie na potrzeby wyżywienia uczniów
- Numer zamówienia:1/2024 wydłużenie terminu składania ofert
- Data rozpoczęcia: 06.12.2024
- Data zakończenia: 23.12.2024
- Jednostka publikująca:Ogólnokształcąca Szkoła Muzyczna I i II st. im. F. Nowowiejskiego w Gdańsku
- Rodzaj ogłoszenia:Ogłoszenie o zamówieniu
- Tryb zamówienia:Zapytanie o cenę
Materiały
Zapytanie_ofertowe_mięso_i_produkty_mięsneZapytanie_ofertowe_mięso_i_produkty_mięsne.pdf 0.14MB Załącznik_nr_1_opis_przedmiotu_zamówienia_-_mięso_i_produkty_mięsne
Załącznik_nr_1_opis_przedmiotu_zamówienia_-_mięso_i_produkty_mięsne.doc 0.07MB Załącznik_nr_2_formularz_oferty_-_mięso_i_produkty_mięsne
Załącznik_nr_2_formularz_oferty_-_mięso_i_produkty_mięsne.doc 0.03MB Załącznik_nr_21_formularz_asortymentowo-cenowy_-_mięso_i_produkty_mięsne
Załącznik_nr_21_formularz_asortymentowo-cenowy_-_mięso_i_produkty_mięsne.xls 0.10MB Załącznik_nr_3_wzór_umowy_-_mięso_i_produkty_mięsne
Załącznik_nr_3_wzór_umowy_-_mięso_i_produkty_mięsne.doc 0.08MB Załącznik_nr_4_oświadczenie_o_braku_powiązań_-_mięso_i_produkty_mięsne
Załącznik_nr_4_oświadczenie_o_braku_powiązań_-_mięso_i_produkty_mięsne.doc 0.03MB Załącznik_nr_5_oświadczenie_RODO_-_mięso_i_produkty_mięsne
Załącznik_nr_5_oświadczenie_RODO_-_mięso_i_produkty_mięsne.doc 0.04MB Zmiana_terminu_Zapytanie_ofertowe_mięso_i_produkty_mięsne
Zmiana_terminu_Zapytanie_ofertowe_mięso_i_produkty_mięsne.pdf 0.14MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 06.12.2024 13:50 Bogdan Kwiatek
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Anna Trumińska/Aleksandra Wilde
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Sukcesywna dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówki w internacie na potrzeby wyżywienia uczniów | 2.0 | 17.12.2024 12:33 Bogdan Kwiatek |
Sukcesywna dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówki w internacie na potrzeby wyżywienia uczniów | 1.0 | 06.12.2024 13:50 Bogdan Kwiatek |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP