W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Informacja o wyniku konkursu na stanowisko adiunkta w Katedrze Jakości Produktów Żywnościowych Instytutu Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem Kolegium Nauk o Zarządzaniu i Jakości Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

25.06.2024

Materiały

Treść informacji
20240625​_9​_21062024​_Inf​_o​_wyniku​_konkursu​_adiunkt​_Kat​_​_Jakości​_i​_Prod​_Żywn.pdf 0.21MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
25.06.2024 09:52 Piotr Zieliński
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Informacja o wyniku konkursu na stanowisko adiunkta w Katedrze Jakości Produktów Żywnościowych Instytutu Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem Kolegium Nauk o Zarządzaniu i Jakości Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie 1.0 25.06.2024 09:52 Piotr Zieliński

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}