Aktualności
-
01.07.2024Lato, czyli czas różnorodności w sektorze owocowo-warzywnymOkres letni to czas, kiedy na polach i w ogrodach króluje różnorodność owoców i warzyw oraz mamy dostęp do najszerszego asortymentu produktów sezonowych.
-
28.06.2024 WarszawaKampania informacyjno-edukacyjna lato 2024#bezpiecznelatozwijhars
-
14.06.2024Kontrole świeżych owoców i warzyw
-
25.04.2024Obowiązki informacyjne Kół Gospodyń Wiejskich
-
10.04.2024Międzynarodowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności 2024 – Bądźmy przygotowani na nieoczekiwane!Właśnie wystartowała kampania Międzynarodowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności 2024!
-
Spotkanie kierownictwa WIJHARS w Warszawie z Głównym Inspektorem JHARS i I Wicewojewodą Mazowieckim
-
Informacja o egzaminach kwalifikacyjnych w zakresie klasyfikacji tusz zwierząt rzeźnych w systemie EUROP w województwie mazowieckim
-
Trwa przyjmowanie zgłoszeń szkół podstawowych chętnych do udziału w lekcji pokazowej Etykieta żywności źródłem mądrości.Etykieta produktu stanowi dla konsumenta podstawowe i najważniejsze źródło wiedzy o jakości spożywanej przez nas żywności. Dlatego ich czytanie to dobry nawyk, który warto sobie wyrabiać od najmłodszych lat.
-
WIJHARS w Warszawie gra z Wielką Orkiestrą Świątecznej PomocySIEMA!
-
Braliśmy udział w konferencji pt. – „Bezpieczna i zdrowa żywność” – wspólnie tworzymy bezpieczną przestrzeń.23-24 listopada br. w Wyższej Szkole Administracji Publicznej w Ostrołęce odbyła się Konferencja „Bezpieczna i zdrowa żywność – wspólnie tworzymy bezpieczną przestrzeń.”