Podprogram 2021
Uwaga! Ważny komunikat!
Ministerstwo Rodziny i Polityki Społecznej informuje, że zestaw artykułów spożywczych przysługujących dla jednego odbiorcy w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020 – Podprogram 2021 obejmuje:
• groszek z marchewką 3,20 kg,
• koncentrat pomidorowy 1,12 kg,
• powidła śliwkowe 1,50 kg,
• makaron jajeczny świderki 4,50 kg,
• mleko UHT 5 l,
• szynka drobiowa 1,80 kg,
• szynka wieprzowa mielona 1,20 kg,
• filet z makreli w oleju 0,85 kg,
• cukier biały 1,00 kg,
• olej rzepakowy 1,00 l.
Materiały
Wytyczne Podprogram 20211105_Wytyczne_2021.pdf 17.58MB Załącznik nr 5 [skierowanie - wersja PL-UA]
Załącznik_5_PL-UA.DOCX 0.09MB Załącznik nr 6 [oświadczenie osoby bezdomnej - wersja PL-UA]
Załącznik_6_PL-UA.DOCX 0.06MB Załącznik nr 7 [kwalifikowanie w oparciu o listę przekazywaną do organizacji - wersja PL-UA]
Załącznik_7_PL-UA.DOCX 0.07MB Zmiana Wytycznych z 25.01.2022 [wydłużenie realizacji]
2501-zmiana_Wytycznych_IZ_PP2021.pdf 0.06MB Zmiana Wytycznych z 13.12.2021 [kryterium dochodowe]
13122021_Zmiana_Wytycznych_[kryterium_dochodowe].pdf 0.05MB Załącznik nr 5 Skierowanie [skierowanie tryb zwykły, nowe kryterium od 1.01.2022]
Załącznik_nr_5_v2.docx 0.07MB Załącznik 5.1. Skierowanie zdalne [nowe kryterium dochodowe od 1.01.2022]
Załącznik_nr_51_v2.docx 0.06MB Załącznik nr 6 [oświadczenie osoby bezdomnej, nowe kryterium od 1.01.2022]
13122021_Załącznik_nr_6.docx 0.05MB Załącznik nr 6.1. [oświadczenie pracownika placówki, nowe kryterium od 1.01.2022]
13122021_Załącznik_nr_61.docx 0.05MB Załącznik nr 7 [lista osób zakwalifikowanych przez OPS, nowe kryterium od 1.02.2022[
13122021_Załącznik_nr_7.docx 0.07MB Załącznik 7.1. [lista osób zakwalifikowanych zdalnie przez OPS, nowe kryterium od 1.01.2022]
1312_2021_Załącznik_nr_71.docx 0.06MB Załącznik 1 - Lista osób zakwalifikowanych
Załącznik_nr_1.xls 0.05MB Załącznik 2 - Ewidencja żywności
Załącznik_nr_2.xlsx 0.03MB Załącznik 3 - Ewidencja posiłków
Załącznik_nr_3.docx 0.04MB Załącznik 3a - Lista odbiorców posiłków
Załącznik_nr_3a.docx 0.04MB Załącznik 4 - Ewidencja wydanej żywności (miesięczna)
Załącznik_nr_4.xlsx 0.03MB Załącznik 5 - Skierowanie (kwalifikacja stacjonarna)
Załącznik_nr_5.docx 0.07MB Załącznik 5.1 - Skierowanie (kwalifikacja zdalna)
Załącznik_nr_51.docx 0.06MB Załącznik 6 - Oświadczenie osoby bezdomnej (kwalifikacja stacjonarna)
Załącznik_nr_6.docx 0.05MB Załącznik 6.1 - Oświadczenie osoby bezdomnej (kwalifikacja zdalna)
Załącznik_nr_61.docx 0.05MB Załącznik 7 - Oświadczenie osoby (kwalifikacja stacjonarna na podstawie listy)
Załącznik_nr_7.docx 0.07MB Załącznik 7.1 - Oświadczenie osoby (kwalifikacja zdalna na podstawie listy)
Załącznik_nr_71.docx 0.06MB Załącznik 8 - Lista uczestników działań towarzyszących
Załącznik_nr_8.doc 0.08MB Załączznik 9 - Zapotrzebowanie na artykuły spożywcze
Załącznik_nr_9.docx 0.04MB Wykaz magazynów do Załącznika 9
Wykaz_mag__do_zal__9.xlsx 0.03MB Załącznik 9a - Zgłoszenie lub zmiana magazynu OPR
Załącznik_nr_9a.docx 0.05MB Załącznik 10 - Zestawienie wskaźników do sprawozdania
Załącznik_nr_10.xlsx 0.05MB Załącznik 11 - Projekt weksla in blanco
Załącznik_nr_11.doc 0.07MB Załącznik 12 - Wniosek o dofinansowanie
Załącznik_nr_12.doc 0.39MB Załącznik 13 - Zasady udzielania zamówień
Załącznik_nr_13.docx 0.04MB Załącznik 14 - Postępowanie w czasie epidemii COVID-19
Załącznik_14_Postępowanie_w_czasie_epidemii_Covid-19.docx 0.18MB