W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.

Szkolenie dla Kół Gospodyń Wiejskich pt. „Wymagania higieniczno-sanitarne obowiązujące przy produkcji i wprowadzaniu do obrotu żywności przez Koła Gospodyń Wiejskich”.

pt. „Wymagania higieniczno-sanitarne obowiązujące przy produkcji i wprowadzaniu do obrotu żywności przez Koła Gospodyń Wiejskich”.

Serdecznie zapraszamy przedstawicieli Kół Gospodyń Wiejskich do udziału w bezpłatnym szkoleniu, prowadzonym przez pracowników Sekcji Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia pt. „Wymagania higieniczno-sanitarne obowiązujące przy produkcji i wprowadzaniu do obrotu żywności przez Koła Gospodyń Wiejskich”. Szkolenie odbędzie się w dniu 28.06.2024 r. o godzinie 9:00 w Sali konferencyjnej Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Ostrowi Mazowieckiej,
ul. gen. Władysława Sikorskiego 3, 07-300 Ostrów Mazowiecka. Przewidywany czas trwania szkolenia 2 godziny.

Aby wziąć udział w szkoleniu należy wypełnić, podpisać czytelnie i odesłać zamieszczoną poniżej kartę zgłoszeniową w terminie do dnia 26.06.2024 r. – ilość miejsc jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.

 

Materiały

Karta Zgłoszeniowa
Karta​_zgłoszeniowa.pdf 0.20MB
Zaproszenie
plakat​_zywienie​_170624.png 3.87MB
{"register":{"columns":[]}}