Szkolenie dla Kół Gospodyń Wiejskich pt. „Wymagania higieniczno-sanitarne obowiązujące przy produkcji i wprowadzaniu do obrotu żywności przez Koła Gospodyń Wiejskich”.
Serdecznie zapraszamy przedstawicieli Kół Gospodyń Wiejskich do udziału w bezpłatnym szkoleniu, prowadzonym przez pracowników Sekcji Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia pt. „Wymagania higieniczno-sanitarne obowiązujące przy produkcji i wprowadzaniu do obrotu żywności przez Koła Gospodyń Wiejskich”. Szkolenie odbędzie się w dniu 28.06.2024 r. o godzinie 9:00 w Sali konferencyjnej Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Ostrowi Mazowieckiej,
ul. gen. Władysława Sikorskiego 3, 07-300 Ostrów Mazowiecka. Przewidywany czas trwania szkolenia 2 godziny.
Aby wziąć udział w szkoleniu należy wypełnić, podpisać czytelnie i odesłać zamieszczoną poniżej kartę zgłoszeniową w terminie do dnia 26.06.2024 r. – ilość miejsc jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
Materiały
Karta ZgłoszeniowaKarta_zgłoszeniowa.pdf 0.20MB Zaproszenie
plakat_zywienie_170624.png 3.87MB